Herder keukens

jdjdjd

Over herder keukens

van loodgietersbedrijf naar keukenspecialist

Herder Keukens; meer dan 60 jaar geleden zijn we begonnen als loodgietersbedrijf. In de loop der jaren hebben we onze diensten uitgebreid en zijn we uitgegroeid tot een bekende keukenspecialist in Leusden en de  regio Amersfoort.

Wanneer je een keuken bij Herder Keukens bestelt dan verzorgen we het complete loodgieterswerk dat hierbij komt kijken. Dat betekent dat we, voordat we je droomkeuken kunnen plaatsen, eerst bij je langskomen om de keuken in te meten. We bespreken dan meteen eventuele aanvullende wensen. Na levering zorgen wij ervoor dat de nieuwe keuken geïnstalleerd wordt door onze eigen vakkundige montagedienst.

Het zal je niet verbazen dat we, gezien onze achtergrond, niet alleen thuis zijn in keukens. Ook voor de plaatsing van sanitair ben je bij ons aan het juiste én vertrouwde adres. In onze showroom hebben we een beperkt assortiment sanitair opgenomen. 

groot aanbod in onze showroom

Voor iedere smaak en elk budget

frontjes rechthoek

we doen het samen

jij en Herder Keukens

Vertrouw op je eigen smaak en onze expertise! Samen zorgen we ervoor dat jouw droomkeuken wordt gerealiseerd. Vertel ons je keukenwensen; wij maken ze waar!

koffie square

Wat vinden onze klanten

reviews